maanantai 11. helmikuuta 2013

No money no honey

Haudihou!

Oon nytten ollut muutaman viikon tekemättä töitä ja koska koulukin on käyty loppuun, olen ollut täysin normaaleista arkisista toimista pihalla. Periaatteessa voisin siis tehdä tällä hetkellä mitä ikinä olenkaan halunnut, mutta tässä maailmassa raha tulee aina olemaan este! Onhan minulla tilillä rahaa ja hieman säästöjä, mutta nämä kaikki minun tulee säästää tulevan kämpän takuuvuokraan ja perusvuokraan ja kaikkiin muihin menoihin! Miksi elämän täytyy pyöriä rahan ympärillä näin paljon?

Olisi paljon helpompaa, jos tuotteet ja matkat ja muut eivät koko ajan kallistuisi! Sen lisäksi minusta on täysin väärin, että ihmiset "pakotetaan" tekemään seitsemän päivän aikana viitenä päivänä töitä tai opintoja, että he voivat ottaa rennosti kahtena päivänä viikossa. Eihän kaikki tietenkään tee töitä tai opiskele viitenä päivänä viikosta, mutta suurin osa toimii kuitenkin näin.

Nyt, kun on ollut pakollista vapaata tässä jo pidemmän aikaa alkaa minusta tuntumaan, että mitähän tästä elämästä oikeasti tulee! Tällä viikolla pitäisi kuulua kahdesta eri työpaikasta pääsenkö heille töihin, mutta sitä vastausta joudun odottamaan vielä muutaman päivän ajan! Tämä odottaminenkin on aivan hirveetä, koska en tiedä hakisinko lisää töitä vai odotanko vain vastausta. Erityisesti toinen näistä työpaikoista vaikutti todella hyvältä ja sinne haluaisin oikeasti päästä töihin ja haastattelun aikana tämä henkilö sanoi, että olen todella vahvoilla! Nyt vaan pitää toivoa, että muut hakijat ovat huononpia. Heh, eihän noi kai saisi toivoa, mutta olen hieman epätoivoinen ja innostuin työhaastattelun aikana työpaikasta todella hurjasti.

Kavereiden kanssa keskustellessa työnhausta päätimme, että seuraavan kerran kun haemme töitä emme lähetä mitään tylsää perus cv:tä tai hakemusta. Eräs ystävättäreni heitti, että voisin tehdä käsikirjoitusmalliin erään hakemuksen ja tämä onkin tosi hieno idea. Toteutus saattaa vaan mennä mönkään, sillä olen nähtävästi huono ihminen, kun kukaan ei ota töihin. Ei nyt tosi, mutta saa nähdä miten tuo onnistunee. Pari päivää sitten tein vitsillä sellaisen hakemuksen, jossa pidän esitelmän työnantajalle, että millainen työnhakija heille olisi paras. Tässä esitelmässä listaan kaikki minuun liittyvät asiat ja nämä ovat se ainoa oikea vaihtoehto heille. Kaikki muut hakijat johdattaisivat katastrofeihin. Saa nähdä milloin päätän laittaa tämän kyseisen hakemuksen eteenpäin. Olisi kyllä hyvin kiinnostavaa nähdä millaisia vastauksia saisin. Vastauksiksi voisin saada muun muassa sen, että mene hoitoon tai noin hämärän naisen on tultava tänne töihin! Toivon, että se olisi tuo perimmäinen.

Jos joudun olemaan tekemättä mitään vielä kauan tulee joku luultavasti löytämään minut likaisten vaatteideni alta itkemästä. Löytämisen jälkeen nousen haisevana ylös ja kirjoitan jälleen blogin, jossa valitan jostain kummallisesta aiheesta.


P.S. Jyrsin kynsiä aina, kun oon hermostunu. Elikkäs kynteni ovat tällä hetkellä aikasta hemmetin kipeet! Pahoittelen lukijoita siitä, että jouduitte näkemään ne.

2 kommenttia:

  1. Hahahah oot ihana, u´ll get some moneyyyyy!

    VastaaPoista
  2. Oli muuten aika hämärää löytää tuollainen lappu lompakosta! Mutta joo, eiköhä rahaa ala tulee jossain vaiheessa! :)

    VastaaPoista