tiistai 12. helmikuuta 2013

Ehkä hänen koiransa poisti viestin...

Hei,

Kuten jo aiemmin mainitsin, on mielestäni tekstiviesteihin vastaamatta jättäminen todella ärsyttävää. Olet saattanut ihastua johonkin tai päättänyt lähettää viestin jollekin henkilölle ihan muuten vaan. Oletat saavasi vastauksen viimeistään tunnin sisällä. No ensimmäisen tunnin päätyttyä ajattelet, että hän vastaan varmaan kunhan pääsee illalla töistä (jos hän nyt edes käy töissä). Jos viestiä ei näy edes illalla, ryhdyt miettimään, että ehkä hän ei saanut viestiäni. Hänen puhelimensa on saattanut juuri mennä rikki tai hänen koiransa vahingossa poisti tekstiviestin ennenkuin itse kohde on kerennyt nähdä koko viestiä. No näitä syitä voisi keksiä vaikka millä mitalla, mutta mistä tämä hyvinkin yleinen ilmiö johtuu. Etenkin miehet alentuvat tällaiseen viesteihin vastaamatta jättämiseen.

Mielestäni viesteihin vastaamatta jättämiseen on vain muutama hyväksytty syy. Se, että puhelin on tosissaan mennyt rikki ja hänen numeronsa on vaihtunut ja se, että hän on mahdollisesti juuri menehtynyt. Kumpikaan vaihtoehdoista ei ole miellyttävä, mutta kuitenkin hyväksyttävä. Mielestäni olisi kohteliasta vastata viestiin, vaikkei siinä olisi varsinaisesti edes mitään kysymystä.

Se on niin loukkaava tunne, kun pyydät jotain henkilöä esimerkiksi kahville ja sitten et saa mitään vastausta takaisin. Jos tämä tyyppi esimerkiksi seurustelee, voisi hän lähettää selityksen siitä miksei hän voi lähteä. Jos henkilö ei vain yksinkertaisesti halua lähteä kahville, voi ilmoittaa, että ehkä joskus toiste tai sitten, että olet ehkä ymmärtänyt asiat hieman väärin. Ja haluaisin muutenkin tietää mitä vakavaa kahvilla käymisessä on? Itse juon kahvia päivittäin ja erilaisten ihmisten seurassa. Kahvin juomisesta ei koskaan ole tullut sairaaksi tai raskaaksi, joten ei siinä kai mitään epäilyttävää pitäisi olla.


Muistan elämäni aikana tasan yhden kerran, jolloin en ole vastannut miehelle viestiin. Tällä kyseisellä hetkellä olin juuri tutustunut uuteen mieheen. Hetki sen jälkeen, kun olin numeroni miehelle antanut, huomasin, että hän vaikuttaa todelliselta ylpeältä idiootilta. (Lisäksi kuulin ystävältäni, että hän on oikeasti varattu). On siinäkin pokkaa lähetellä viestejä vieraille naisille. No enpähän vastannut, mutta kaikille muille olen vastannut ja ilmoittanut mitä mieltä mistäkin asiasta olen. Mieleeni tuli juuri uusi syy, jonka voin hyväksyä viestiin vastaamatta jättämisen listaan. Tämä syy on se, että jos viestin lähettäjä on stalkkeri.

Tämän tekstin luettuaan kaikki lukijat saattavat ajatella, että olen todella katkeroitunut sinkku, mutta tämä ei pidä paikkaansa. En ole katkeroitunut, mutta ehkä olen sinkku. Toivoisin vain, että ihmiset kunnioittaisivat toisia ihmisiä vastaamalla yksinkertaisiin tekstiviesteihin. Kiitos ja olkaa hyvät. Hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti