sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Erehdyksiä vessassa

Cowboys rock.

Lukijat olen siis ollut osittain kodittomana jonkin aikaa. Näiden hetkien aikana olen joutunut häiritsemään niin siskojani kuin myös ystäviäni. Ajoittain olen joutunutkin hyvin outoihin tilanteisiin, erääseen tilanteeseen liittyyn vessa ja erikoinen purkki.

En tiedä tunnetteko tällaisen tuotteen kuin Bats (extra effective creme). Todellisuudessa tuote on sinivalkoisessa purkissa olevaa voidemaista deodoranttia, mutta minä luulin kyseessä olevan jotain aivan muuta. Minun käteni olivat hyvin kuivat, sillä tällä hetkellä on talvi ja minä pesen käsiäni melko usein. Olin yksin ystäväni kotona ja minulla ei ollut käsirasvaa mukana. Luultavasti jo arvaatte mihin olen tämän tarinani kanssa menossa. Elikkäs siis minä käytin tätä Bats-rasvaa käsieni rasvaamiseen. Käteni eivät tuntuneet yhtään sen kosteammilta, joten päätin laittaa rasvaa vielä toiseen otteeseen käteeni. Ihmettelin, miksi rasva ei tuntunut tehoavan. En kuitenkaan sen kummemmin pohtinut asiaa.

Samana iltana ystäväni tuli suihkusta. Hieman myöhemmin menimme molemmat pesemään hampaita, kun huomasin hänen tunkevan "käsirasvaputelon" kainaloonsa. Hetken ajattelin, etten sanoisi hänelle mitään. Mutta koska aloin nauramaan, hän kysyi mistä on kyse. No en kehdannut hänelle valehdellakkaan, joten siis sanoin, että luulin hänen deodoranttiaan käsirasvaksi.

Onkos lukijat teille käynyt samankaltaisia sattumuksia vessassa tai muualla? Oletteko muuten miettineet sitä miksi joitakin ihmisiä hävettää ostaa vessapaperia kaupasta? Itse olen osittain sellainen, mutta eikö kuitenkin olisi hieman nolompaa olla ostamatta vessapaperia? Okei oheinen kommentti ei sinällään liittynyt tekstiini mitenkään, mutta kunhan vain mietin.

2 kommenttia:

  1. Hahahahahahha, eiiiii, miten noin voi ees käydä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä ihmettelen iteki :D Mut tämmöstä tää elämä taitaa vähä olla! Heh :P

      Poista