torstai 21. helmikuuta 2013

Kassialmailusta

Kappas vaan!

Tänään meinas jäädä tekstin kirjoittaminen kokonaan välistä, kun sisko tuli käymään ja katottiin Taru sormusten herrasta -leffoi. Kävin myös työkkärissä, kirjoittelin hakemuksia ja kaikkee muuta. Mutta siirrytäämpä varsinaiseen aiheeseen eli kassialmailuun. Elikkäs minun sisko pyysi, että menisin huomenna hänen luokseen yöksi. Päätimme, että voisimme käydä kaupungilla ja hieman ehkä jumpata. Eli jo tässä vaiheessa tarvitsen mukaani housut, paidan, urheilutopin ja rintsikat sekä jotkut urheiluun viittaavat housut. Tietenkin ulkovaatteet, meikit ja muut kasvonhoitotuotteet. Usein otan mukaani myös miniläppärini, laturin, päivyrin sekä jotain koruja. Tämän lisäksi minulla on lauantaina yhdet pirskeet, joten minun täytyy ottaa lisäksi mukaan myös bilevaatteet. Alettiinkin sitten siskon kanssa käymään miun vaatekaappia läpi ja kokeilin useita erilaisia vaatekertoja ylleni ja päädyin parhaimpiin, sillä eihän kassialma voi kantaa mukanaan liikaa vaatteita ja tavaraa yleensäkin tai selkä menee kantamisesta rikki. 

Kassialmailussa onkin tärkeintä miettiä tarkkaan kaikki mukaan ottamat tavarat ennakkoon, jottei tule kantaneeksi mitään ylimääräistä. Kannattaa miettiä mitä housuja voi esimerkiksi käyttää useiden eri paitojen kanssa ja mikä takki olisi paras vaihtoehto ainakin useimpien vaatteiden kanssa. Talvella kassialmailu on vaikeampaa ulkovaatteiden takia! Tänäänkin bilevaatteita etsiessä käytiin läpi niin monet laukut, korut ja kengät, että kyseinen akti kävi urheilusta.

Luultavasti kuitenkin lauantaina katsoessani kassin pohjalle petyn suunnattomasti ja mietin, että jätänkö juhlat jopa välistä, mutta koska en ole sellainen muija lähden bileisiin vaikka jätesäkki päällä. Kassialmailussa onkin tärkeintä miettiä onko mukana olevat tuotteet sellaisia, joita voi käyttää usealla eri tavalla. Okei, ei tässä jutussa nyt hirveesti käyty läpi kassialmailuun liittyviä asioita, mutta halusin päästä avautumaan bilevaatteiden etsimisen vaikeudesta. Mukaan otin siis kahdet korkkarit eli kenkiä minulla on yhteensä kolmet kappaleet! Järkyttävää miten vaikeaa tämä voi olla.

Onko teillä hyviä vinkkejä kassialmailuun? Itselläni tämä onneksi päättyy maaliskuussa, kun muutan toisella paikkakunnalle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti