torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä

Hyvää ystävänpäivää!

Tänä vuonna täytyy myöntää, että en ole lähettänyt kenellekkään mitään kortteja. En ole kyllä muutenkaan oikein tehnyt mitään erikoisempia suunnitelmia. Ystävänpäivä on suunniteltu ystävyyden ja rakkauden ylistämiseen ja sehän on vallanmainiota, mutta voihan näitä asioita tietenkin muinakin päivinä juhlistaa. 

Jotkut väittävät ystävänpäivän olevan sinkkujen katkeroitumispäivä tai jotain muuta yhtä hienoa. Asioiden täytyy olla melko huonosti, jos pystyy kehittämään jostain näinkin iloisesta asiasta jotain pahaa. No onhan tämä tietenkin hieman rahastuspäivänäkin tunnettu, mutta niin on myös joulu ja suurinosa muistakin vuoden parhaimpiin tapahtumiin lukeutuvista päivistä. Kukapa ei nauttisi siitä, että saa joltain toiselta jonkun ihanan lahjan tai että voi itse ojentaa jollekin puoliksi syödyn suklaapatukan tai jotain muuta vastaavaa? Huikeeta.

Ystävänpäivän värimaailma on kyllä hieman liian lälly minun makuuni (koska olen niin kovis), mutta ei se minulta varsinaisesti pois ole. Kortit ja kaikki mahdolliset siihen liittyvät nallet ja sun muut saavat kyllä olla vaaleanpunaisia tai retee punaisia. Onhan nuo värit paljon pirteempiä kuin esimerkiksi musta tai harmaa. Olisi muuten aika siistiä, jos Ystävänpäivä deitti olisi pukeutunut täysin vaaleanpunaisiin vaatteisiin. (Jos nyt mitään deittiä edes olisi) Kaipa niitä yksinäisiä löytyisi tuolta kahviloiden läheisyydestä. 

Näin masentavan jutun jälkeen on hyvä toivottaa kaikille oikein huikeaa ystävänpäivää! (Ja luultavasti tätä blogia ei lue muut kuin ystäväni, joten omistankin tämän blogin kaikille niille huikeille tyypeille, jotka sattuivat tänäänkin lueskelemaan tämän jutun.) Alla on piirtämäni masterpiece. Toivottavasti nautitte siitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti