sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Tuplavapaat!

Erikoisuutta!

Pitkästä aikaa saan viettää kaksi vapaapäivää yhteen putkeen, joten voin vain ilmaista innostuneisuuttani yhdellä sanalla ja se on JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Mielestäni yksipäiväiset vapaat on niin HV-juttuja, joten olen iloinen, että saan nyt viettää kaksi päivää putkeen. Nyt on takana toinen niistä vapaista ja odotan innolla jo huomista. Tänään minulla oli hyvinkin vauhdikas päivä, tehtiin reikihoitoja ja regressiokokeiluja ja voin sanoa, että nyt vähän jännittää käydä yöllä nukkumaan, kun tuntuu että näkemäni henkilö istuu kanssani sohvalla. Ei nyt aivan, mutta regressiosession jälkeen on ollut hieman sellainen olo, etten ole aivan yksin! Reikihoito oli ihanan rentouttavaa ja regressiosessio taas äärimmäisen kiinnostavaa, vaikka hieman myös tietty jännitti. Onneksi kuitenkin näin vielä useita kavereita näiden jälkeen ja teimme ruokaa ja katsoimme Leonardo DiCaprion leffaa ja vietimme vain hauskaa. 

Jos saa viettää kaksi vapaapäivää putkeen, saa niiden aikana ajoiksi paljon enemmän, sillä ei tarvitse koko ajan miettiä, että no huomenna täytyy jo mennä töihin. Huomenna näen erästä kuvittajaa ja keskustelemma hänen tekemistään hahmotelmista ja kehittelemme niitä eteenpäin. Eli myös huomiseksi on kaikenlaista tiedossa. Ennen kyseistä tapaamista tulee minun kyllä kirjoittaa vielä vaikka mitä ja olisi myös saatava tulostettua muutamat lappuset. Voi miten elämä voikaan olla karua ilman tulostinta, mutta enköhän minä jotakin kautta saa paperini tulostetuiksi. Harmi kuin en uskalla käydä työpaikalla kysymässä voisinko tulostaa siellä, mutta ehkä huomenna mieleeni muistuu joku ihminen joka omistaa tulostimen tai joku paikka jossa voin tulostaa. Kirjastossa tietenkin, mutta sekin  maksaa jo jonkin verran. 

Toivottavasti saisin huomenna kaiken valmiiksi hyvissä ajoin, että kerkeisin illalla myös vain olla yksin ja olla tekemättä mitään! Huh on kyllä hieman sellainen olo, että pitäisiköhän soittaa hyville ystävilleni Ghostbusters-jengille! Mut ehkäpä tämä tästä ja voinpahan vaikka tämän "hengen" kanssa keskustella vaikka elämästä tai jostain. Vaikka en siis voi, mutta tiedätte ehkä sen tunteen kun luulet, että joku on kanssasi samassa huoneessa vaikket näekään mitään? Ja jos väitätte, ettette tiedä niin esittäkää vain täysin täysijärkisiä itsellenne. Huijaatte kuitenkin tai ainakin toivon niin, sillä en haluaisi olla ainut henkilö joka tuntee ajottain näin. Heh. Mutta taidanpa käydä nukkumaan ja haaveilemaan huomisesta vapaapäivästä. Jestamandeeera millaisenhan kuvan ihmiset ovat minusta saaneet näiden postausten perusteella? Vaikutan varmaan nipottavalta sekopäältä, mutta todellisuudessa olen ehkä jotain aivan muuta. Mene ja tiedä :P 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti