perjantai 19. huhtikuuta 2013

Is this a Couchsourfing meeting?

Hehheheheh!

Eilen oli jotain niin randomia. Oli viimeinkin vapaapäivä ja olin sopinut ystäväni kanssa, että menemme kirjoittelemaan yhdessä jonnekin. No nähdessämme toisemmme ystäväni ehdotti josko mentäisiin illalla käymään couchsourfing-tapaamisessa. Mietin, että no mikä jottei. Olin hieman väsynyt jäätävän työputken jäljiltä, mutta arvelin ettei tätä tilaisuutta kannata jättää väliin kun kerrankin on aikaa. Tapahtuma alkoi kuudelta ja saavuimme paikan päälle hyvissä ajoin, sillä olemme suomalaisia ja tapasimme jo kahden aikaan ja olimme ennättäneet jo tehdä sitä ennen vaikka mitä.

Paikalle saapuessa olin hieman epäileväinen, sillä siellä oli pääasiassa vain suomalaisia. Olimme ystäväni kanssa molemmat siellä vasta ensimmäistä kertaa, joten emme tienneet mitä odottaa. Pari ulkomaalaista kertoi kuitenkin, että useimmiten suurin osa ilmaantuu paikalle vasta seitsemän aikoihin. Kävimme kaverin kanssa yhdet ja palasimme pyödän ääreen. Ei aikaakaan, kun porukkaa alkoi ilmaantua ja äänivallit alkoivat murtua. Kokoontumisessa oli mitä mielenkiintoisempia ihmisiä ja upeita erikoisia taitoja. Oli niin ihanaa puhua englantia ja oppia uusia asioita uusista ihmisistä. Mitä enemmän ulkomaalaisia paikalle ilmaantui, sitä parempi meininki siellä oli. Voin suositella tapahtumaan kyllä aivan kaikille, joita kiinnostaa eri kulttuurit, mukavien ihmisten tapaaminen ja englannin puhuminen. Tai tietty jos osaa puhua espanjaa tai jotain muita kieliä, niin sitä saa varmasti harjoiteltua kyseisessä tapaamisessa tai sen ulkopuolella. Hyvin useat ihmiset sopivat näkevänsä tapaamisen jälkeen jossain. 

Olen niin onnellinen, etten antanut väsymykselle periksi vaan menin couchsourfing-tapaamiseen! Saavuin sieltä monta kokemusta rikkaampana ja uskon, että tulen käymään näissä tapaamisissa vielä useamminkin. En ole itse koskaan harrastanut couchsourfingii, mutta uskon että tulevaisuudessa näin tulee tapahtumaan. Kunhan vain pääsen jonnekin matkalle! Couchsourfaajat, jos luette tätä tekstiä, niin olisi mukavaa jos jakaisitte kanssani omia kokemuksianne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti