tiistai 16. huhtikuuta 2013

Tupareiden järkkääminen

Haudihou!

Ollaan kämppiksen kanssa järkkäämässä about kuukauden päästä tupareita. Tehtiin noin viikko sitten Facebookissa tapahtumakutsu ja oli tosi vaikeaa päättää, että ketä sinne uskaltaa kutsua ja ketä jättää kutsumatta. Joku saattaa suuttuu ja toinen ei luultavasti edes pääse paikan päälle. Kämppiksen kanssa päätettiin, ettei liikaa mietitä ketä kutsutaan. Tietty täytyi kuitenkin miettiä miten paljon asuntoomme mahtuu porukkaa! On hankala yhdistää eri kaveriporukoita, mutta uskon sen kuitenkin olevan myös aika hauskaa. Kai nyt ihmiset osaavat humalassakin tulla toimeen keskenään. Hah, eihän ne varsinkaan silloin tule, mutta se on sitten sen ajan murhe.

Käytiin viime vapaapäivänä kämppiksen kanssa vähän Tallinnassa pyörähtämässä ja mukaan sieltä lähti aivan järkyttävä kassi karkkii ja viinaa. Itse keskityin pääasiassa rommin raahaamiseen, mutta tuli sieltä muutakin ostettua ja pidettyä hauskaa. Siellä jonotettiin muun muassa rommikaakao-maistiaisia mummojen kanssa ja piirrettiin prinsessoja lasten kanssa.

Mut takaisin tupareiden järjestämiseen. Elikkäs tupareiden järkkäämisessä ehkä haastavinta on oikean ajankohdan löytyminen. Koskaan päätetty aika ei tule nappaamaan kaikille kutsutuille, muttei sille voi mitään. Täytyy vaan toivoa, että suurin osa pääsee paikalle ja kaikilla on tarpeeksi juotavaa ja hyvää mieltä takataskussa valmiina! Olen myös miettinyt, että ostan kyllä uuden asukokonaisuuden juhliin, sillä en varsinaisesti ole ollut ryyppäämässä kunnolla muutamaan kuukauteen, joten olisi aika. Illan onnistumiselle on todella tärkeää muun muassa hyvä porukka, mutta sen jälkeen isona kakkosena tulee upea asukokonaisuus. Ja tietenkin mansikkadaiquireista. Rommikolasta ja ruuasta ja musiikista ja niin edelleen.

Harmi, kun tällä hetkellä en todellakaan ole tyytyväinen omiin hiuksiini. Ne on niiiiiiiin huonossa kunnossa ja pitäis värjätä ja leikata ja kaikkee. Ei vaan ole vara eli pitää varmaan feikata hiukset jotenkin ihan hienon näköisiksi. Jos käyttäisin hattuja ja niissä ei tulis kuuma, niin laittaisin päähän hatun. Ois kyllä hauskaa, jos jenkkihuivit ois oikeasti tyylikkäitä, mutta ne on ihan kauheita. Niillä vaan saisi hiukset peitettyä niin hyvin! Joo, mutta tupareiden järjestäminen on hauskaa, mutta luultavasti joudun kirjoittamaan sitten tupareiden jälkien siivoamisesta uuden tekstin. Ja se ei luultavasti enää olekaan niin hauskaa. Heh, mutta sen näkee sitten. Palailemisiin taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti