lauantai 11. toukokuuta 2013

Kesäfiilistelyy

Hellouta vaan!

Nyt on ollut elämässä paljon Suomijuttuja, siis tietty onhan niitä aina, mutta nyt kun on jääkiekon MM-kisat ja sit kesäfiilistely alkaa eli Chebaleba yeah! Olipa hyvin epeäselkeä ensimmäinen lause, mutta se kuuluu kesään! Hyvä boogie ja kova meno on tärkeintä. Lukijat antakaa palaa ja sekoilkaa vähäsen. 

Kesä on niin hyvällä alulla, että en malta olla hypettämästä kaikkea! Tänään pääsin aikaiseen myös töistä, kun kaikki asiakkaat tajuavat viettää aikaa auringon paisteen aikana ulkona eikä missään sisätiloissa. No vapaatuntien aikana olen  sitten kuunnellut tänään Chebalebaa, Karri Koiraa, Mikael Gabrielin Mökki-biisii, Brädii ja kaikkea. En yleensä hirveesti kuuntele suomalaista musiikkia, mutta kesällä kaikki svengiräppibiisit toimiii! Nyt tekis mieli lähteä vaan piknikille, mökille, pelaa krokettia ja ottaa pari siideriä! Ihanata! Vähän mansikoita, ihania ystäviä ja grooveeeee. Miksihän en jo lähde? 

No jatketaan, eli siis Suomen jääkiekkojoukkue on pärjännyt todella hyvin ja oonkin katsonut kaikki pelit, mitä oon töiltä kerenny! Eilenkin lyöttäydyin väsymyksestä huolimatta isoon jengiin mukaan ja huusin kurkun kipeeksi Suomi-Venäjä-pelin aikana. Sanoisinko, että jottamoisen hienoa! En malta kirjoittaa enempää! On pakko svengata!

Tässä kutienkin vielä minun  kesäfiilistely biisi -lista:

1. Chebaleba - Kesäfiilistelyy:

2. Mikael Gabriel - Mökille:

3. Elokuu - Tänään lähtee:

Laitan tähän vielä yhden extrabiisin, mikä vaan sattuu olemaan niin huikee! Ja se biisi on Macklemore - Can't Hold Us: http://www.youtube.com/watch?v=xHRkHFxD-xY

P.S: Kaikki respektit vaan biisien tekijöille ja esittäjille! :) Ja siis lukijat en ole varma miten nuo linkit toimivat, mutta toivottavasti hyvin! Kesäfiilistelyy kaikille mahtaville, iloisille tyypeille! Jee! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti