torstai 21. maaliskuuta 2013

En osaa otsikoida

Okei moi vaan,

Katsoin tänään aamulla maikkarin aamuohjelmia, joihin lukeutui Tunteita ja tuoksuja, Emmerdale ja Lääkärit. Nuo kaksi ensimmäistä ohjelmaa meni siinä sivussa, kun samalla katsoin YouTubesta Justin Timberlaken esityksiä muun muassa Saturday Night Live ja Jimmy Fallon -ohjelmissa. Mutta kun aloin katsomaan Lääkärit-ohjelmaa meinasin oksentaa. Jakson nimenä oli tyyliin kaikki ällöttävät ongelmat tai muuta vastaavaa. No jakson nimi todella oli aika pätevä, sillä siinä käsiteltiin kyllä melkoisia asioita. Asioihin liittyi muun muassa kastematokakka-kasvohoito, kakan väri, jäätävät suonikohjut (joista näitettiin leikkaussalimateriaalia!), eräällä naisella oli liian lyhyet varpaat ja toisella oli hyönteinen muninut päänahkaan ja ties minne. EN kestä!

Respectit vaan kaikille hoitajille, lääkäreille ja semmosille. Heidän pitää nimittäin päivittäin nähdä vaikka millaisia tapauksia. Ne leikkaussalikuvat mitä äsken näin, voi että! En millään voinut kääntää katsettani niistä, mutta olin silti todella järkyttyny. En oikein tiedä mikä tämän jutun pointti on, sitä ei luultavasti ole, mutta minun oli pakko jakaa tämä hetki teidän lukijoiden kanssa.

No siirrytään sitten vähän miellyttävimpiin aiheisiin. Katsoin siis tänään myös Justin Timberlaken videoita ja ne olivat aivan ihania. Muistan kun näin Justinin ensimmäistä kertaa Nsyncin riveissä ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä, joka palaa tulisena edelleen. Justin on kyllä aina ollut todella huikea showmies. Olen aina nauttinut hänen esiintymisestään, etenkin Saturday Night Live -ohjelmassa ja hänen ja Jimmy Fallonin väliset jutut ovat aina naurattaneet aivan älyttömästi. Puhumattakaan hänen musiikistaan. Tyypin tuorein sinkku Mirrors on kyllä niin mahtava ja se video, joka on omistettu hänen isovanhemmilleen. Meinasin kyllä tirauttaa pari kyyneltä sitä katsoessani. Käykään ihmeessä katsomassa ja jos ette ole ennen katsoneet hänen ja Fallonin History of Rap -videoo tai Justinin juontamia SNL-juttuja, niin nyt YouTubeen ja katsomaan. Ilmoittakaa mitä mieltä te itse olette. Olen siis todella HC Justin Timberlake fani, jos ette sitä vielä tajunneet. Heh. Pitäähän jokaisella olla joku "pahe". 

Tämä saattaa tuntua teistä hieman kummalliselta, että puhun samassa jutussa suonikohjuista ja Justin Timberlakesta. Ja tuo kyseinen tunne on täysin ok, sillä tämä on myös minun mielestä hyvin kummallista.  

P.S. Thank God JT Made a comeback! Boiiiiiiiiiiiiiiii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti