keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Hymyjä kadulla

Ihanuutta!

Ajattelin, että kirjoitan pitkästä aikaa jostain muusta aiheesta, kun työnhakemisesta tai muusta yhtä ankeasta asiasta. Olen itse siis todella kypsä siihen aiheeseen ja eilen kävellessäni kadulla auringon paistaessa tajusin, että elämässä on niin paljon muita ja paljon parempia aiheita mistä kirjoittaa. (Ihan kun en olisi jo aiemminkin tajunnut, mutta joo kuitenkin) Mutta siis ihanaa, kun ihmisistä huomaa auringonvalon vaikutuksen. On aivan upeaa, että suurin osa hymyilee vastaantulijoille. (Olisihan se kiva, jos ihmiset hymyilisivät muutenkin kuin vaan kevään ja kesän aikana.) 

Yksikin hymy vieraalta ihmiseltä (tietty myös tutulta) piristää koko päivää aivan valtavasti. Joten itse pyrinkin hymyilemään tuntemattomille hyvinkin usein (Suomessa minua pidetään varmaan aikamoisena friikkinä, mutta olen mielelläni vähän outo). En tiedä oletteko huomanneet, mutta on todella hankalaa luoda katsekontakti suomalaisen ihmisen kanssa. (Ellei ole baarissa räkäkännissä tai muussa kihistelymestassa) Se on aivan uskomatonta miten ahkerasti ihmiset katsovat puhelimiaan, maata tai ihan mitä tahansa muuta kuin toista ihmistä silmiin. Milloin meistä on tullut tällaisia? Onneksi välillä edes joku katsoo silmiin ja uskaltaa hymyillä. Hymy tekee niin monesta ihmisestä viehättävämmän, niin eikö sellaista kannattaisi sitten harrastaa joka päivä useaan otteeseen? Kyllä ja kyllä, jos mietitte tähän vastausta.

Hymyjen jälkeen onkin hyvä puhua eilisestä, sillä eilen illalla minulla oli todella huikean upean mahtavaa. Pääsin testailemaan ystäväni kanssa vähän dubbaamista. Ihan kotioloissa siis, mutta kuitenkin. Pääsin leikkimään Disneyn prinsessaa! (Siis minähän olen oikeastikin prinsessa, mutta pääsin esittämään toista prinsessaa) Voisin muuten tehdä dubbaamista työkseni. Voisin myös, vaikka räpätä ja laulaa Edith Piafii päivät pitkät.

P.S: Sain töitä. Whammy. Mutta en lopeta työnhakemista, sillä haluan tehdä jotain muuta. Haen varmaan myös kouluun tai otan myöhemmin avoimesta AMK:sta jotain kivoja kursseja. Who Knows. I Need Help. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti