maanantai 18. maaliskuuta 2013

Elämä on kyllä kummallista

Heipä hei,

Tuntuu nyt vähän siltä, etten oikein saa otetta omasta elämästäni. Sen takia  ei ole ollut oikein aikaa kirjoitella. Olen taas vain katsellut työpaikkoja ja no luultavasti huomisesta eteenpäin pääsen aloittamaan eräässä työpaikassa. Se ei aivan vastaa haaveitani, mutta toivottavasti sellaisiakin töitä vielä löytyisi. 

Koulusta valmistuttuani mietin, etten aivan heti takuuvarmasti jaksa mennä kouluun, mutta nyt työhakuprosessien ohella olenkin muuttanut mieltäni hieman. Tuntuu todella haastavalta saada töitä minun koulutuksellani ja siksi olenkin miettinyt vielä johonkin uuteen kouluun hakemista. Nythän ne hakuajat ovat vielä käynnissä, pitäisi vaan päättää minne hakisi.

Tällä hetkellä mietin yhä useammin ja useammin miksi elämästä on tullut näin haasteellista? Miksi ihmiset eivät oikeasti pääse tekemään asioita mitä he haluaisivat tehdä? Mielestäni ihmisiltä vaaditaan aivan liikaa kokemusta joihinkin helppoihinkin asioihin. Kuka ei esimerkiksi osaisi pyyhkiä pöytää tai viikata paitaa?  Tälläiseenkin sinulla täytyy olla vähintään viisi vuotta työkokemusta, alalle vaadittava koulutus, kolme suosittelijaa ja kyseisen paikanomistajan tulee sittenkin vielä olla kummisetäsi (Someone Should Make Me an Offer I Can't Refuse!). Todella reilua, jos en muuta sanoisi. Minusta  työnantajien tulisi ottaa enemmän riskejä työhakijoiden suhteen. Selkeästi sellaiset henkilöt, joilla ei välttämättä ole niin paljon kokemusta antavat itsestään enemmän ja tuottavat täten myös parempia tuloksia. Suomessa ei uskalleta tehdä mitään uudistuksia, vaan asiat tehdään aina samalla tavalla kuin ennenkin. Minusta kun tulee vanhempana jotain suurempaa, niin lupaan katsoa hakemuksia avoimin mielin ja valita joukosta sellaisia joilla ei ole välttämättä ole niin paljoa kokemusta. Tärkeintä mielestäni on palo ja tahdonvoima!

Minulla on nyt muutama projekti joita olen tässä pikku hiljaa käynnistellyt ja toivon, että saan ne hoidettua kunnialla kotiin ja saan mieluisia tuloksia. Avaudun tästä asiasta ehkä joskus toiste, kunhan saan toivottavasti jonkinlaista vastakaikua. En lupaa, että tämä tapahtuu lähiaikoina, sillä uskon, että tähän saattaa oikeasti tuhrautua useita kuukausia. Lukijanani te saatte kuitenkin tiedon ensimmäisten joukossa, eli kannattaa jatkaa lukemista. 

Poiketkaan joka päivä polulta löytääksenne jotain uutta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti