maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kannattaako?

Hellurei!

Istuskelen taas junassa ja arvelin, että on taas hyvä hetki kirjoitella ja kertoa minkälaisia juttuja olen tässä tehnyt. Jeppistä eli siis palaan juuri kotikunnuiltani kämpille mustelmien ja arpien saattelemana. Siskonpojat olivat kylässä ja sain juosta heidän perässään. Tästä minulla on muistutuksena vähintäänkin ison nyrkin kokoinen verestävä mustelma, sillä juoksin yhden muksun perään ja kaaduin melko satuttavasti erään kiventapaisen jutun päälle. No viikonloppu oli muuten kyllä hyvin rattoisa, mutta tuona hetkenä meinasin pyörtyä. Onneksi ei ollut kuitenkaan aikaa jäädä istuskelemaan, joten pääsin nopeasti tolpilleni. 

Mitä siis tarkoitan otsikollani kannattaako? No tässä tapauksessa se tarkoittaa sitä, että olen ottanut loparit vakituisesta työpaikastani, jotta pääsen tekemään työvuoroja eräässä paikassa tuuraajana. En tiedä kannattaako tämä, sillä en todellakaan tiedä miten paljon töitä minulle on tarjolla. Uskon, että riskejä kannattaa ottaa ja etenkin omien haaveiden eteen, joten siis arvelen että tämä minun peliliike kannattaa, mutta se selviää kuitenkin varsinaisesti hieman myöhemmin. Minulla on enää neljä työvuoroa jäljellä ja jo jännittää! Kerron teille sitten ehkä muutaman kuukauden päästä, että kannattiko todella!

Katsottiin muuten äidin kanssa huvin vuoksi millaisia lämpötiloja viime kesänä oli tämän aikaan ja olin saada sydänkohtauksen! Silloin oli ollut vain alle kymmenen astetta ja satanut melkein joka päivä! Toivottavasti tämä kesä jatkuu kuitenkin yhtä lämpimänä ja tapahtumarikkaana, kuin tähänkin asti. 

Rupesin jo miettimään, että mitähän sitä tekisi sitten juhannuksena! Ajatukset lyö kyllä aivan tyhjää. En oikein osaa päättää ensinnäkään missä päin Suomea sitä olisi ja keiden kanssa ja ää! Vaikeeta. Tällaisen asian suunnittelemisen ei kuuluisi olla vaikeaa vaan ihanaa ja nautinnollista, mutta välillä ihmiset tekevät asioista paljon vaikeampia. Toiset suuttuu, jos ei pystykään viettämään aikaa heidän kanssaan ja toisia ei kiinnosta. Asiat pitäisi ottaa rennosti ja ymmärtää, että joskus suunnitelmat muuttuvat. Itse en vielä ole tehnyt mitään suunnitelmia, vaikka pitäisi ehkä jotain alustavaa jo miettiä. Muutamia paikkoja on tullut ilmoille, mutta mikä niistä olisi juuri tänä kesänä se oikea vaihtoehto? Ja ketkä ihmiset osaisivat luoda oikean tunnelman. 

Mikään ei pilaa bileitä paremmin kun nyhvääminen ja riidat. Itse en kumpaakaa harrasta, joten se on erittäin harmillista jos moinen tilanne sattuu eteen ja etenkin silloin, jos ei ole pitkään aikaan päässyt juhlimaan. Okei tämä teksti oli nyt täynnä sitä sun tätä. Kannattaako elämä? Kyllä se kannattaa. Jes eikun vaan riskejä ottamaan ja juhlistamaan elämää ja ystävyyttä tai jotain. Aurinko paistaa ja on hienoo! :)

Mietin, että kannattaako tätä juttua edes julkaista, mutta antaa mennä vaan! Pitää sitä välillä vähän hölmöillä ja tehä tyhmiä asioita, että oppii paremmin :P Jes, kiitos ja anteeks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti